De ouderraad

De Ouderraad
Het Lorentz Lyceum heeft een zeer actieve Ouderraad, die regelmatig vergadert. Zeker de moeite waard om daar eens bij te zijn.

Speerpunten 2017 - 2018
Vanwege de nieuwe ontwikkelingen in profiel, didactiek en pedagogisch beleid op het Lorentz Lyceum is goede communicatie van directie naar de ouders en leerlingen van groot belang. De OR zal dit schooljaar dan ook haar pijlen richten op strategische ouderparticipatie en verbindend communiceren. Een belangrijk element hierbij is de ouderenquête, die 3-4x per jaar wordt uitgestuurd aan alle ouders. De informatie, die hierdoor verzameld wordt, wordt gedeeld met de directie.

Samenstelling Ouderraad 2017- 2018
Dhr. M. Broeren (voorzitter), Mw. M. Derks (penningmeester), mw. D. Smit (secretaris), mw. I. Swillens en dhr. W. de Wijse.

De Ouderraad vergadert dit schooljaar op 2 oktober 2017, 11 december 2017, 5 februari 2018, 9 april 2018 en 11 juni 2018.

Wilt u een keer een overleg van de Ouderraad bijwonen of overweegt u lid te worden van de Ouderraad, dan bent u van harte welkom. Stuur dan even een mailtje naar de  Ouderraad via e-mailadres: ouderraad@lorentzlyceum.nl.