De ouderraad

De Ouderraad
Het Lorentz Lyceum heeft een zeer actieve Ouderraad, die regelmatig vergadert. Zeker de moeite waard om daar eens bij te zijn.

Speerpunten 2016 - 2017
Vanwege de nieuwe ontwikkelingen in profiel, didactiek en pedagogisch beleid op het Lorentz Lyceum is goede communicatie van directie naar de ouders en leerlingen van groot belang. De OR zal dit schooljaar dan ook haar pijlen richten op strategische ouderparticipatie en verbindend communiceren.

Samenstelling Ouderraad 2016- 2017
Mw. M. Derks, mw. Y. Goeloe, mw. E. Hasebalg (secretaris), dhr. N. Remijn (penningmeester), mw. N. Rutten, mw. D. Smit (voorzitter en lid MR), mw. I. Swillens en mw. P. Willemsen.

De Ouderraad vergadert dit schooljaar nog op 3 april, 29 mei en 10 juli.

Wilt u een keer een overleg van de Ouderraad bijwonen, dan bent u van harte welkom. Stuur dan even een mailtje naar de secretaris van de Ouderraad, Ellen Hasenbalg: ouderraad@lorentzlyceum.nl.