Mentor, vakdocent, coördinator

Wij leiden onze leerlingen op tot verantwoordelijke, zelfbewuste volwassenen die in staat zijn de regie over hun leven in eigen hand te nemen. En daar kunnen ze natuurlijk alle hulp en ondersteuning bij krijgen die ze maar willen.

Elke klas heeft een eigen mentor, die zowel de ontwikkeling van de leerling als de klas nauwlettend volgt. De mentor coacht en begeleidt en is een vertrouwenspersoon waar uw kind altijd met al zijn of haar vragen terecht kan.

Daarnaast zijn er de vakdocenten die graag met uw kind praten over hun leerprestaties. En voor verlofaanvragen of verzuim is er de jaarlaagcoördinator, die nauw samenwerkt met de mentor en de vakdocenten. Samen zorgen ze ervoor dat uw kind er nooit alleen voor staat op het Lorentz Lyceum.