Absentie

Het kan voorkomen dat uw kind enkele lesuren moet missen, denk aan een tandartsbezoek. In dat geval kan uw kind bij terugkomst op school een door u ingevuld en ondertekend absentieformulier inleveren. Dit absentieformulier kunt u hiernaast downloaden.

Verlof buiten schoolvakanties

Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u bij de schooldirectie een verzoek indienen voor verlof buiten de schoolvakanties. Dit kan slechts 1 keer per schooljaar en voor een periode van maximaal 10 schooldagen. Een voorbeeld van een uitzonderlijk geval is een bezoek aan een ernstig zieke oma die in het buitenland woont. Daarover kunt u op de site van het Regionaal Bureau Leerlingzaken bij 'ouders en verzorgers' meer lezen en het formulier downloaden.

De formulieren van overige situaties waarvoor u verlof aan wilt vragen kunt u ook vinden op de site van het Regionaal Bureau Leerlingzaken bij 'formulieren'.

U kunt over de voorwaarden van verlof ook meer lezen op de site van de Rijksoverheid.