Van de rector

Beste leerlingen, ouders en medewerkers,

Het Lorentz Lyceum gaat op avontuur. Samen maken we een ontdekkingstocht op weg naar een uitdagende toekomst, waar geen dag hetzelfde is. Dat doen we vanaf dit schooljaar op een bijzondere en eigentijdse manier.

Vanuit onze kernwaarden ken je zelf, verbind verschillen en ontdek de wereld geven we het onderwijs terug aan de leerling. Zelf ontdekken, verbanden leggen en vaardigheden ontwikkelen staan centraal op het Lorentz Lyceum. Mogelijk gemaakt door een nieuwe manier van les geven én les krijgen.

Hoe we dat samen gaan doen, staat allemaal beschreven op deze website. En natuurlijk is hier heel veel praktische informatie te vinden waar zowel (toekomstige) leerlingen als ouders en andere geïnteresseerden veel aan hebben. En mist er informatie? Laat ons dat dan even weten.

Hoe de wereld van morgen eruitziet? Ik kan alleen maar gissen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de wereld aan je voeten ligt met een Lorentz-diploma op zak. @Home in the world, op het Lorentz Lyceum maken we er echt werk van.

Ik wens iedereen een fantastisch, leerzaam en uitdagend schooljaar toe!

Drs. Willem Zwart
Rector Lorentz Lyceum