header-contact

Vacatures Lorentz Lyceum

 

Vacatures/solliciteren

Voor de verwerking van sollicitaties maakt het Lorentz Lyceum, net als de overige Quadraam-scholen, gebruik van www.meesterbaan.nl. Als u op de vacature van uw interesse klikt, wordt u direct doorgelinkt naar de website van Meesterbaan.

Op het gebied van personeelswerving, mobiliteit, scholing en tal van andere onderwerpen op het gebied van personeelsbeleid werkt Quadraam samen met enkele andere schoolbesturen in Oost-Gelderland: Scholengroep Rijk van Nijmegen, Alliantie Voortgezet Onderwijs voor Nijmegen en het Land van Maas en Waal en Achterhoek VO.

Op het Lorentz Lyceum leiden wij leerlingen op tot verantwoordelijke, zelfbewuste wereldburgers, die in staat zijn de regie over hun leven in eigen hand te nemen. Dat is belangrijk, omdat ze opgroeien in een wereld die snel verandert. Juist daarom willen wij onze leerlingen handvatten geven waarmee ze zich straks zelfstandig @home in the world kunnen voelen. Ken jezelf, verbind verschillen en ontdek de wereld zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij laten ons inspireren door internationale onderwijsconcepten zoals IMYC.
Het profiel van onze school; de leerling heeft regie over het leren in internationale context.
Wij bieden regulier en tweetalig onderwijs op havo en vwo niveau. Rivers International School Arnhem maakt ook onderdeel uit van het Lorentz Lyceum. Met ingang van het schooljaar 2017 – 2018 starten wij ook met een gymnasium en een hoogbegaafden afdeling (OPUS). Het Lorentz Lyceum gaat in de komende jaren nieuwbouw realiseren nabij het station Arnhem-Zuid. 

Lorentz Lyceum Arnhem

 Groningensingel 1245
6835 HZ  Arnhem

 026 320 28 50
 info@lorentzlyceum.nl

 YouTube kanaal Lorentz
 facebook/lorentzlyceum

Inloggen medewerkers

Login met je emailadres en wachtwoord.

wachtwoord vergeten?
vraag account aan

Vraag account aan

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder jouw e-mailadres in om een tijdelijk wachtwoord aan te vragen.