header-contact

Internationaal en tweetalig

Het Lorentz Lyceum is een internationaal georiënteerde school waar leerlingen worden gestimuleerd verantwoordelijke wereldburgers te zijn. Dit realiseren we door de leerling centraal te stellen, een leeromgeving te bieden die uitdaagt actief te participeren, te zorgen voor een veilige leeromgeving en door respectvol met elkaar om te gaan. Dit wordt ondersteund door de onderwijsmethode IMYC.

Andere culturen, landen en mensen

We staan al jaren bekend om ons tweetalig onderwijs en versterkt talenonderwijs, waarmee we onze leerlingen een voorsprong geven op vervolgopleidingen. Het Lorentz Lyceum is ervan overtuigd dat jezelf thuis voelen in een snel veranderende wereld beter gaat als je jezelf goed kent, verschillen kunt verbinden en je talen goed beheerst. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan het leren over en kennis maken met andere culturen, landen en mensen. 

@ Home in the world

Door onze leerlingen goed toe te rusten voor hun rol in de maatschappij van morgen in een internationaal perspectief, maken we daadwerkelijk werk van @ Home in the world. 

Lees hier meer over tweetalig onderwijs.

Lorentz Lyceum Arnhem

 Groningensingel 1245
6835 HZ  Arnhem

 026 320 28 50
 info@lorentzlyceum.nl

 YouTube kanaal Lorentz
 facebook/lorentzlyceum

Inloggen medewerkers

Login met je emailadres en wachtwoord.

wachtwoord vergeten?
vraag account aan

Vraag account aan

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder jouw e-mailadres in om een tijdelijk wachtwoord aan te vragen.