Volg minilessen bij ons, of op je basisschool

Wil je nou wel eens weten hoe een lesdag op het Lorentz eruit ziet? Kom dan op vrijdag 3 februari 2017 met je klas en je juf of meester op bezoek. Je volgt een leuk programma met minilessen (soms in het Engels) en je maakt echt mee hoe dat gaat met een lesrooster en steeds een nieuwe docent voor elk nieuw vak. En natuurlijk ga je de school ontdekken. Aanmelden kan via info@lorentzlyceum.nl. Ook als je klas niet gaat, maar jij zelf wel graag wat minilessen wil komen volgen kun je je via dit mailadres aanmelden.

Het is ook leuk om leerlingen van klas 2 en 3 van onze tweetalige vwo/havo uit te nodigen bij jou op de basisschool. Dit zijn vaak leerlingen die vroeger op jouw school hebben gezeten en die het leuk vinden een miniles in jouw klas te geven. En natuurlijk kunnen deze leerlingen je alles vertellen over hoe het er bij ons aan toe gaat. Je juf of meester kan je er meer over vertellen.

Ook leuk om te doen

Open Dagen