Elkaar leren kennen in de introductieperiode

Zo'n nieuwe school en nieuwe klas is natuurlijk spannend en leuk tegelijk. Dan wil je niet de hele zomervakantie wachten om je klas te leren kennen. Daarom is er vóór de zomervakantie al een kennismakingsdag met de kinderen uit je klas en je mentor. Je krijgt dan ook alle informatie mee die je nodig hebt voor het begin van het eerste jaar.

Na de zomervakantie ontmoet je op de eerste dag weer je klas en je mentor. Dan beginnen de lessen nog niet, maar kom je informatie en spullen halen (zoals boeken, rooster, namen van docenten). De dag erna starten de lessen.

In de tweede week van het schooljaar ga je enkele dagen lang allemaal leuke dingen doen met je klas. Voorgaande jaren gingen ze bijvoorbeeld een speurtocht doen, bootcampen, ontbijten op school of zwemmen met elkaar. Tweetalig havo en vwo 1 gaat in die week naar Texel. Wat er komend schooljaar precies op die dagen gaat gebeuren houden we nog even geheim.