home  >onze school  >toelatingsbeleid

Aanmelden. Hoe doe je dat?

Weet je zeker dat je na de basisschool naar het Lorentz Lyceum wilt? Meld je dan snel aan, en in ieder geval vóór 15 maart! Op onze website kun je het aanmeldingsformulier downloaden en verzenden. Geen formulier? Bel ons dan via nummer 026-3202850 of via info@lorentzlyceum.nl.
Je kunt je ook aanmelden tijdens onze speciale aanmeldingsavond op dinsdag 3 maart a.s. vanaf 19.00 uur.

Vul de vragen samen met je ouders in en stuur het op.

Als je aanmeldformulier bij ons binnen is bekijken we of je aan de voorwaarde voldoet. Dus of je een mavo, havo of een vwo-advies hebt van je basisschool. Als we twijfelen of het Lorentz Lyceum wel de geschikte school voor jou is dan bellen we vaak ook nog even met je meester of juf.

Als alles rond is en je aangenomen bent krijg je een uitnodiging om in juni a.s. een middagje op school te komen. Je maakt dan kennis met je nieuwe klasgenoten en je mentor. Allemaal dus nog vóór de grote vakantie. Hoef je daar in de vakantie ten minste niet van wakker te liggen ;-)

2015 Lorentz Lyceum - ScholenGroep GroningenSingel - Alle rechten voorbehouden Home | Contact | Zoeken | Disclaimer