home  >onze school  >toelatingsbeleid

Aanmelden. Hoe doe je dat?

Leuk dat je voor het Lorentz gekozen hebt! Je kunt je heel eenvoudig aanmelden. Op onze website kun je het aanmeldingsformulier downloaden en verzenden. Wil je het formulier per mail of per post ontvangen? Bel ons dan via nummer 026-3202850 of stuur een e-mail naar info@lorentzlyceum.nl.
Je kunt het formulier samen met je ouders invullen en opsturen.

Als je aanmeldformulier bij ons binnen is bekijken wij of je een mavo, havo of een vwo-advies hebt van je basisschool. Als wij twijfelen aan het advies dan bellen wij vaak nog even met je meester of je juf.

Zodra je aangenomen bent, krijg je een uitnodiging om in de maand juni een middagje op school te komen. Je maakt dan alvast kennis met je nieuwe klasgenoten en je mentor. Allemaal dus nog voor de grote vakantie zodat jouw klas direct een gezicht krijgt.

2015 Lorentz Lyceum - ScholenGroep GroningenSingel - Alle rechten voorbehouden Home | Contact | Zoeken | Disclaimer